Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Έδωσε το νεφρό της για το αφεντικό της και απολύθηκε


Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη από την Αμερικανίδα, που έσωσε την εργοδότριά της, δίνοντας το νεφρό της και μετά απολύθηκε.
Η 47χρονη Ντέμπι Στίβενς δώρισε το νεφρό της για την εργοδότριά της, που αντιμετώπιζε τεράστιο πρόβλημα υγείας. Μετά από λίγο καιρό, τόσο η ίδια όσο και η εργοδότριά της, Τζάκι Μπρούσια, επέστρεψαν στη δουλειά, οπότε και πληροφορήθηκε την απόλυσή της.
Η Τζάκι χάρη στην Στήβενς έδωσε παράταση στη ζωή της, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν στάθηκε εμπόδιο στο να συνεχίσει να είναι στιγνή επαγγελματίας.
Μόλις η εργαζόμενη επέστρεψε στον χώρο εργασίας της, δεν πληρώθηκε ποτέ τις ώρες υπερεργασίας που είχε δουλέψει και υποβιβάστηκε σε κατώτερη θέση σε άλλο παράρτημα της εταιρείας, 50 μίλια μακριά από το σπίτι της. Φυσικά λίγες μέρες μετά ήρθε και η απόλυση. «Της έδωσα το νεφρό μου και μου πήρε την καρδιά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά...
Η Στήβενς, που είναι μια διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών, έχει καταθέσει μήνυση κατά της πρώην εργοδότριάς της και έχει προσφύγει και στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι θα καταθέσουν μήνυση και κατά της εταιρείας και θα επιδιώξουν αποζημίωση εκατομμυρίων δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου