Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Γιατί κ. ΠΥΘ. ΒΑΡΔΙΚΟ τραυματίζεις έτσι το ΠΑΣΟΚ, 18 μέρες πριν τις εκλογές ?




Πυθαγόρας Βαρδίκος : Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κερδίσει την έδρα η Ν.Δ.
Τετάρτη, 30 Μάιος 2012 12:38


Ανοιχτό θεωρεί ότι είναι  το ενδεχόμενο να αλλάξει χέρια η έδρα της Σάμου, πρώην Βουλευτής και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο, κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Σάμος fm 97,3 ο κ. Βαρδίκος  τα μέχρι σήμερα δημοσκοπικά ευρήματα καθιστούν την μάχη των εκλογών της 17ης Ιουνίου εξαιρετικά αμφίρροπη με ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ν.Δ. να κερδίσει την έδρα της Σάμου.
www.samostimes.gr


Τα παραπάνω δημόσια σχόλια ανήκουν όχι σε ένα απλό πολίτη,  αλλά στον πρώτο της λίστας  των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο. Και βέβαια ο καθένας δικαιούται να έχει τις προσωπικές του εκτιμήσεις και να τις εκφράζει ακόμα και αν είναι υποψήφιος με άλλο κόμμα. Αλλά μήπως σε μία προσωπική παρέα,  σε ένα φίλο, στα μέρη της οικογένειας του, κλπ? Θεωρείται το ίδιο να συμβαίνει σε ένα ραδιοφωνικό  σταθμό, αφού έτσι δημοσία πια στρέφεται εναντίον του κόμματος του, τραυματίζοντάς το σοβαρά, λίγες μέρες πριν τις εκλογές?


Και από την άλλη, κανείς δεν θα μπορούσε να ισχυρισθεί ότι αυτά δήθεν αναφέρθηκαν  δημόσια από αφέλεια, αφού κάθε άλλο, παρά αφελής δεν χαρακτηρίζεται ο κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος. Εκτός εάν πάλι συνδέσουμε αυτές τις δηλώσεις του, με εκείνες για τον πρώην ύμνο του "ΠΑΣΟΚ",  του αξέχαστου Μάνου Λοίζου, κατά δήλωσή του, σαν "ΣΑΧΛΟ" τραγούδι. 



Για εμάς λοιπόν, τους αρκετά υποψιασμένους πλέον, και επειδή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μάθει πως σκέφτεται και λειτουργεί, τα ερωτήματα εύλογα γεννιούνται και θα μας απαντηθούν βέβαια έτσι και αλλιώς σε λίγες μέρες, από την ίδια τη σύντομη εξέλιξη των γεγονότων. 

13 ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1. Αυτά, θα γυρίζει και θα λέει στα χωριά και στις πόλεις των Νησιών μας σαν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ?




2. Τα σχόλια αυτά ( έστω και σαν εκτιμήσεις ) δεν δημιουργούν ένα κλίμα ηττοπάθειας για τη παράταξή του τοπικά, 18 μέρες πριν τις εκλογές και την αποδυναμώνουν περισσότερο?


3. Τα δημόσια αυτά σχόλια του, τα γνωρίζει η " Ιπποκράτους" και ο κ. Βενιζέλος ?


4. Τα δημόσια αυτά σχόλια του, τα γνωρίζουν τα μέλη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Σάμου και συμφωνούν, και αν συμφωνούν γιατί δεν βγάζουν και ένα δελτίο τύπου με το ίδιο περιεχόμενο?


5.  Ο κ. Βαρδίκος μήπως προτιμά η έδρα του Νομού Σάμου να πάει στη Ν.Δ παρά στο ΚΚΕ και γιατί ? 
6. Πώς είναι δυνατόν για το κ. Βαρδίκο να καλυφθεί μια διαφορά 1982 ψήφων σε τόσες λίγες μέρες, χωρίς να έχουν αλλάξει οι συνθήκες που διεξάγονται οι εκλογές?


7. Κατά το κ. Βαρδίκο οι πολίτες των Νησιών μας ξέχασαν τις ευθύνες που έχει η κυβέρνηση της Ν.Δ  ( Κ. Καραμανλή ) που μέσα σε 5,5 χρόνια διπλασίασαν το δημόσιο χρέος της χώρας και άνοιξαν τις πύλες για αυτή την εθνική περιπέτεια - τραγωδία που βιώνουμε?? Γιατί έτσι μαζικά να την προτιμήσουν τώρα?  


8. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ (Α. Σαμαράς) δεν ψήφισε το Μνημόνιο 2, την απαράδεκτη δανειακή σύμβαση, και του εφαρμοστικούς νόμους, που αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και εφαρμοστούν, θα τις βιώσουμε όλοι στο πετσί μας από τον Ιούλη , ζώντας ένα  ατέλειωτο έργο τρόμου ?


9. Μήπως τώρα που γνωρίζει ο κ. Βαρδίκος ότι αποκλείεται ο ίδιος να επανεκλεγεί, έχει κάνει και υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία ήδη σε εξέλιξη ανάμεσα σε εκείνον  και στο κ. Αγγελόπουλο?  Και αν υπάρχει, πια είναι τα προσωπικά ενδεχομένως οφέλη?


10. Μήπως έχει γίνει  κάποια περίεργη συμφωνία σε κεντρικό Πανελλαδικό επίπεδο ανάμεσα σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ για μοίρασμα των μονοεδρικών, αφού έτσι και αλλιώς πολιτικοί συνεργάτες είναι πλέον?


11. Μήπως η ομάδα Λοβέρδου θέλει τη συντριβή του ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές ώστε αμέσως μετά να βάλουν θέμα ηγεσίας και έτσι  να βρεθεί ο  "Πυθ. ο Τρομερός", παράγοντας της αυριανής Λοβερδικής ηγεσίας του μικρού, θλιβερού και νεοφιλελεύθερου "ΠΑΣΟΚ"? 



12. Από πότε ο κ. Βαρδίκος πιστεύει τόσο πολύ στην αξιοπιστία των gallop και δίνει τόσο μεγάλη σημασία σε αυτά? 

13. Πότε και από πια επώνυμη Εταιρία έγινε δημοσκόπηση  στα Νησιά μας, με τι δείγμα και πότε αυτή δημοσιεύτηκε? 

Τα ερωτήματα αυτά βέβαια δεν απασχολούν το σύνολο της Σαμιακής κοινωνίας, που έχει πάρει και αυτή τις αποφάσεις της όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στις εκλογές που πλησιάζουν θα στρέψει ξανά και πιο έντονα τη πλάτη της στα δύο γερμανικά κόμματα της υποταγής και θα δώσει ακόμα πιο σαφή εντολή κυβερνητικής ευθύνης στην Αριστερά.

Απασχολούν όμως ακόμα, τους λιγοστούς αμετανόητα
ποδοσφαιρόφιλους της πολιτικής ζωής, τους αθεράπευτα συναισθηματικούς της πρώην δημοκρατικής παράταξης, αλλά  και την ηγεσία του σημερινού "ΠΑΣΟΚ" και ας περιμένουμε να δούμε φυσικά και τις απαντήσεις του πρώην "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" Βουλευτή  και θα επανέλθουμε.


Υ.Γ : Θεωρούμε αυτονόητο ότι αν ο κ. Βαρδίκος καταδεχθεί και  στείλει απαντήσεις στα ερωτήματα του "ΕΥΠΑΛΗΝΟΥ" , θα δημοσιευθούν άμεσα από εδώ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου