Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

«Τυχαία» συντάντηση του Εξολοθρευτή με τον Rambo


Όταν έχεις φτάσει σε ηλικία συνταξιοδότησης και συνεχίζεις να παριστάνεις το σταρ του Χόλιγουντ, τότε το πιο πιθανό είναι να χρειαστείς τη βοήθεια φυσιοθεραπευτών.

Γι αυτό το λόγο και ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβατζενέγκερ, βρέθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί τον περίμενε μια έκπληξη. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ήταν στο ίδιο νοσοκομείο περιμένοντας να κάνει μια εγχείριση στον ώμο του.

Ο Σβατζενέγκερ έβγαλε τη φωτογραφία με το συμπρωταγωνιστή του στη ταινία «Αναλώσιμοι» και την ανέβασε στο προφίλ του στο Whosay. Από κάτω, ο Άρνολντ σχολίασε: «Μετά από την κούραση για τα γυρίσματα του Expendables 2 και του Last Stand χρειαζόταν λίγη ξεκούραση ο ώμος μου. Δείτε ποιος περίμενε τυχαία στην ουρά για τη δική του εγχείριση στον ώμο».

Ο 64χρονος Σβατζενέγκερ και ο 65χρονος Σταλόνε θα πρωταγωνιστήσουν στη ταινία «The Tomb» και γι αυτό το λόγο φημολογείται ότι η συνάντηση δεν είναι και τόσο τυχαία αλλά εντάσσεται στα πλαίσια προώθησης της νέας τους ταινίας. Φυσικά, το περιστατικό φαίνεται όσο πιο αληθινό γίνεται με μια ένεση «καρφωμένη» στο λαιμό του Σταλόνε.[newsbeast]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου