Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Χάσανε το iPhone 5 σε μπαρ για δεύτερη φορά


Για άλλη μία φορά η Apple έχασε το πρωτότυπο τελευταίας τεχνολογίας iPhone 5 σε μεξικάνικο εστιατόριο –μπαρ στην περιοχή Mission του San Francisco.
Το ίδιο συμβάν είχε πραγματοποιηθεί τον περσινό Απρίλιο σε μπαρ της Καλιφόρνια όπου υπάλληλος της Apple ξέχασε εκεί το πρωτότυπο iPhone. Τότε βέβαια η Apple είχε καταφέρει να επαναφέρει στην κατοχή της το iPhone το οποίο είχε προηγουμένως πουληθεί.
Στην προκειμένη περίπτωση το πρωτότυπο iPhone 5 που ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει τις προσεχείς εβδομάδες στην αγορά χάθηκε σε μεξικανικό εστιατόριο-μπαρ μακριά από τις εγκαταστάσεις της Apple, στην περιοχή του San Francisco. Ακολούθως η συσκευή πουλήθηκε 200 δολάρια μέσω διαδικτύου.
Η Apple αφού "επιστράτευσε" την αστυνομική έρευνα εντόπισε το τηλέφωνο σε σημείο της περιοχής Bernal Heights στο San Francisco. Η οικογένεια που διαμένει στο σημείο αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή ενώ μετά από έρευνα δε βρέθηκε η συσκευή στην κατοχή της. Αυτή τη φορά φαίνεται πως η εταιρεία δε κατάφερε μέχρι στιγμής να εντοπίσει τη συσκευή.[tvxs.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου