Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Έκρυψε στο εσώρουχό της 550.000 ευρώ



Εσώρουχα με ελαστικότητα σφεντόνας φαίνεται ότι διάλεξε μια 48χρονη, για να περάσει κρυφά από τελωνείο στην Βόρεια Ελλάδα, 550 χιλιάδες ευρώ. Μαζί με τον 30χρονο γιο της επιχείρησαν να εισέλθουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, με μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία, αλλά ένα διόλου καλά σχεδιασμένο κόλπο.

Η γυναίκα έκρυψε στα εσώρουχά της 550.000 ευρώ, σε έντεκα δεσμίδες των πεντακοσίων ευρώ. Τώρα θα απορεί κανείς πώς τα χώρεσε...δεν έχει σημασία το πως, σημασία έχει ότι κατάφερε και τα χώρεσε. Αν και με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία όπως αποδείχθηκε τελικά.

Στη διάρκεια σωματικού ελέγχου από τους υπαλλήλους του τελωνείου έγιναν κυριολεκτικά τα αποκαλυπτήρια...Έκπληκτοι έμειναν οι τελωνιακοί όταν κατάλαβαν ότι τα παραφουσκωμένα εσώρουχα ήταν «ενισχυμένα» όχι από οποιοδήποτε υλικό, αλλά από δεσμίδες χαρτονομισμάτων.  

Και βέβαια όταν ήρθε η ώρα να δώσουν εξηγήσεις δεν τους έπαιρνε να υποστηρίξουν ότι εκ πεποιθήσεως ας πούμε, έχουν γραμμένους τους παράδες στα παλιά τους τα...εκείνα ή τα άλλα (μην λέμε και κακές κουβέντες). Έτσι ισχυρίστηκαν ότι τα χρήματα αποτελούσαν περιουσία τους και αποφάσισαν να τα φέρουν από την γειτονική Τουρκία στην Ελλάδα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ μάνα και γιος τα έκαναν μαντάρα, αφού και κατασχέθηκε το 25% του ποσού που βρέθηκε στην κατοχή τους -όπως προβλέπει η νομοθεσία-, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα τους επιστραφούν αν και εφόσον αποδειχθεί ότι δεν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα.

Πάντως το σούρτα φέρτα με τα χαρτονομίσματα φαίνεται ότι το έχουν στο αίμα τους, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο ο 30χρονος προσπάθησε να περάσει παράνομα στη χώρα μας 185.000 ευρώ. Τώρα τι δικαιολογία σκαρφίστηκε να πει στις αρχές ή που τα έκρυψε, αφήστε καλύτερα ούτε που θέλω να ξέρω...[star.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου